Skip to content

Pop quiz: Judy Blume’s Forever.

July 12, 2010 \am\31 9:56 am

1. Katherine and Michael’s first encounter centers around this 70s-themed entity:
A. Pet rock
B. Watergate
C. Fondue
D. Bell-bottoms

2. Michael claims to only use:
A. Trojan Magnums
B. Dove soap
C. Marijuana occasionally
D. Breck shampoo

3. Erica is accepted into which of the following schools:
A. Vassar
B. Radcliffe
C. Mount Holyoke
D. Drexel

4. Katherine utters the phrase “It felt so good I didn’t ever want to stop. Until I came” about which of the following:
A. Cunnilingus
B. Penetration
C. Digital stimulation
D. Frottage

5. Michael and Katherine go on this type of vacation with his Aunt and Uncle:
A. Beach
B. Ski
C. Habitat for Humanity
D. Safari

6. Michael’s “member” is named:
A: Mick
B. Keith
C. Ralph
D. Ringo

7. Artie attempts to commit suicide by:
A. Hanging himself from a shower rod
B. Pills
C. Jumping off of a roof
D. Shotgun

8. Katherine and Michael experience which of the following:
A. Simultaneous orgasm
B. Bad acid trip
C. Kama Sutra positions 9, 17 and 50
D. Oil crisis of 1973

9. Post-coitus, Katherine kisses the ______________.
A. unfortunately chosen “Mexican sun” tattoo on Michael’s back
B. mole on the side of Michael’s face
C. scar on Michael’s hand
D. ground

10. Theo, who (spoiler) ultimately steals Katherine’s heart is a ____________ instructor at camp.
A. Tennis
B. Guitar
C. Batik
D. Sailing

11. A predominant theme of this text is thus: Once you have sex you can’t just go back to _____________.
A. Your parents house
B. Vinyl
C. Holding hands
D. Cheap shoes

 

Results below!

 

Note: If you are a woman born between 1965 and 1985, and you don’t know that Michael’s member is named Ralph, you might be Amish.

1. C

2. B

3. B

4. D

5. B

6. C

7. A

8. A

9. B

10. A

11. C

Advertisements
4 Comments
  1. liz permalink
    July 12, 2010 \am\31 10:52 am 10:52 am

    why am i embarrassed that i got almost every one of these correct???

  2. July 12, 2010 \am\31 11:25 am 11:25 am

    I’m the exact opposite. I couldn’t get any of these, and I’m ashamed because I read a few of these books.

    In my defense, in elementary school, there used to be books kept in the desks (I still have no idea why) and I’d pull them out and read them no matter what they were. I read a book about a ballerina too.

    That’s what makes me so damn eclectic.

  3. July 12, 2010 \pm\31 2:42 pm 2:42 pm

    If this had been a Beverly Cleary quiz, i would have rocked it. As it is, I fail.

Comments are closed.

%d bloggers like this: